• Csonthártyagyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kb.3 hónapja kezdett el fájni az ülő gumóm. Nem estem el, egyik napról a másikra, egyre jobban fáj, főleg ülő, ill. fekvő helyzetben, ill. amikor ülésből felállok. Elmentem a Gerincgyógyászati Kp-ba, ahol rtg felvétel után elküldtek mr vizsgálatra, ami jövő héten lesz, de aggódom, mert azt mondta az orvos, hogy reméljük nincs valami rosszindulatú dolog a háttérben, csak csonthártya gyulladás, amit helyi szteroidos injekcióval kikezel. Én emiatt a rossz indulatú dolog miatt aggódom. Lehet, hogy csont rákom van? Válaszát előre is köszönöm! Egy 2 kisgyermekes Anyuka

        Dr. Veress Dóra válasza a csonthártyagyulladás témában

        Kedves Asszonyom! A kérdésére csak az MR felvétel fog tudni választ adni. Rosszindulatú daganat okozhat ugyan ilyen tüneteket, de még nagyon sok más is. A gyulladás gyakrabban fordul elő, de sajnos a rákot sem lehet kizárni. Amíg nem kapta meg az MR felvétel eredményét, addig ne aggódjon. Lehet, hogy csak felesleges vaklárma az egész!


        Kérdés: 2011. május 02., 14:04; Megválaszolva: 2011. május 03., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: