• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR! A férjem 2008,.Dec.15.-én heredaganattal műtötték ,majd utána négy sorozat kemó és 2009.Dec.15.-én egy nyirokcsomódaganat műtétje volt,egy év eltelt és sajnos mostanában fáj alul a hasa ami nem tudjuk mire véljük ,az Urulogus azt mondta várjuk meg az Augusztusi fél éves CT.,de addig mit csináljunk?

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        Sajnos nem írja a heredaganat szövettanát, sem a nyirokcsomókét. Seminoma volt, vagy NEM szeminoma? Milyen gyógyszereket kapott? Negatív volt az utolsó vérkép és CT? A következők kellenek: Hasi-kismedence CT szükséges mielőbb, valamint a vérképen kívül süllyedés, tumormarkerek (AFP, béta-HCG, CEA). De legalább egy hasi-kismedence ultrahang mielőbb.


        Kérdés: 2011. április 20., 13:04; Megválaszolva: 2011. április 23., 20:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: