• Nyelőcső daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm előző válaszát:Én a felesége vagyok Varga Jánosnak. Férjem állapota rosszabbodott. Korházba került.CT vizsgálat alapján a kezelések hatására nőtt a daganat, és összenőtt a tracheával. Onkológussal nem tudtunk beszélni az ünnepek miatt, de a sürgősségi főorvos azt mondta, hogy műteni nem lehet (nem is fogadták a mellkaassebészeten) el fog fulladni. Most fullad, oxigént kap.Kérném, hogy nem tudom-e Pesti vagy Pécsi kórházba elvinni, vagy van.e valami lehetőségünk?

        Dr. Boros Miklós válasza a nyelőcső témában

        Tisztelt Kérdező! A nyelőcső dagabat előreheldott. Jelen stádiumban a megfelelő életminőség mellett az élettartam meghosszabítása a cél. Rezekciós műtét valóban nem végezhető ekkor. Konzultáljon a kezelőorvossal, hogy más kórházban lehetséges-e további, az állapotán javító kezelés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 15., 19:27; Megválaszolva: 2011. március 17., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: