• Rák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Eddig úgy tudtam, hogy rák betegséget mágneses elven működő eszközzel nem lehet gyógyítani, sőt tilos (?). Valaki említett nekem egy új, pulzáló mágneses biorezonanciával gyógyító eszközt, amiről állítják, hogy erre is jó. Lehetséges ez? Köszönettel: E.I.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! Orvosilag bizonyára nincs alátámasztva vizsgálatokkal a készülék működése. A konzervatív medicinában nem alkalmazunk ilyen készüléket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 11., 09:36; Megválaszolva: 2011. március 11., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: