• Tanács kérése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010 01 26-án teljes gégeeltávolitást végeztek rajtam.Jelenleg folyamatos kontroll alatt tumormentes vagyok,viszont tanácstalan vagyok tüdőtágulatom kezelése tekintetében,mivel a sztoma nem teszi lehetővé az objektiv vizsgálatot, ugy érzem,hogy tüdőgyógyászom is lemindott rólam.Tudom,hogy betegségem visszafordithatatlan és csak tüneti könnyitésekre gondolhatok,de szeretnék prognózist állitani az életminőségem változásának mértékéről,várható negativ alakulásáról. Nem csak fegyelmezett belátással,hanem némi rálátással szeretnék még hasznossá tehető időt tervezni,annyit amennyit, de tudatosan. Köszönöm a lehetőséget! Jó egészséget és munkát kívnok!

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a gégerák témában

        Gégedaganat miatt esett át műtéten. Evvel állítólag tünetmentes. Tüdőtágulata (gondolom, "emphysemája") van. Tüdőgyógyász kellene ehhez, mert ez nem az én asztalom. COPD, emphysema esetén igen jó eredményeket érnek el mostanában - gyógyszeres kezelés nélkül - mellkasi tornával, tüdőtornával. Mégiscsak a tüdőgyógyászt kellene erről megkérdezni.


        Kérdés: 2011. március 01., 10:03; Megválaszolva: 2011. március 07., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: