• Basalioma kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DOKTORNŐ/DOKTOR ÚR Kérdésem: Tekintettel idős koromra - 85 Mútéti beavatkozás kivételével, milyen ma ismert és Magyaro-n alkalmazott más módszerrel kezelhető a kisfelületen - arcon - lelhelyezkedő BASALIOMA?

        Dr. Gál Mónika válasza a basalioma témában

        Kedves Kérdező! A felületes basaliomákat lehet kezelni folyékony nitrogénes ecseteléssel vagy az Aldara nevű krémmel. Mindkét kezelés lényege a tumorszövet roncsolása és csak bőrgyógyász vagy sebész szakorvos kivitelezheti illetve rendelheti el. Amennyiben vastagabb a daganat, csak a műtét lehet eredményes.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. február 25., 00:30; Megválaszolva: 2011. március 01., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: