• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Edesapam hashartya rakja van(peritoneium) es mutve volt gyomordaganattal,kemokezeles es sugarkezeles utan most ismet veres a szeklete es allandoan hanyik,nem mukodik az emesztese.az utobbi idoben aludt vert hanyik ki.van meg esely a felepulesere?mit tehetnenk h javuljon az allapota?ez mar a vegso allapot?valaszat koszonom.tisztelettel kati

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a gyomorrák témában

        Bár nem írja a részleteket a Papa betegségével kapcsolatban, de a néhány szóban vázolt tünetekből arra következtetek, hogy végstádiumban van, tehát reménytelen.


        Kérdés: 2011. február 09., 12:16; Megválaszolva: 2011. március 01., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: