• Végbél daganat(rák)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A végbél rákról szeretnék érdeklődni. Anyunak alhasi fájdalmai vannak meg tükrözték és megállapították neki hogy végbél rákja van. Meg kell még várni a ct,mr eredményét. Azt mondták neki az orvosok hogy rossz indulatú. Miért van sokszor hasmenése és mindha korogna a hasa?! Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélrák témában

        Tisztelt Kérdező! A kimenetelt a vizsgálatok eredménye dönti el. Mivel a vastagbél végső szakaszát egy daganat szűkíti a bél folyamatosan erőlködik és ez okozza a hasmenést és a korgó hangot. Onkológiai kezelés (sugár- és kemoterápia) szükséges és remélhetőleg műtét.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 05., 17:55; Megválaszolva: 2011. február 07., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: