• MR vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az Mr vizsgálat az agyamban jó indulatú daganatot mutatott ki, 2008. évben. Mérete mm-ben van kifejezve. (Meningeoma gyanú mérete 13x14,6x18 mm. 2010. ben a mérete:14x17x19 mm. Lehet-e erre azt mondani, hogy az MR vizsgálatban megadott értékek pontatlanok, egy-két milliméterrel eltérhetnek ide-vagy oda.? Vagy pedig növekedésről van szó? Milyen gyakran érdemes ezt ellenőrizni? Azt mondják, hogy jó helyen van: Jobb oldalt, frontalisan, máshol - medialisan a convexitásaon a durával széles alapon. Mióta ezt tudom, nem vagyok nyugodt. Várva mielőbbi szíves válaszukat.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a meningeoma témában

        Ha rosszindulatú lett volna a dolog, már régen nem tudna nekem levelet írni. A meningeoma jóindulatú, olyan mint egy fibroma a bőrömön. Csakhogy ez a rohadék az agyamban van. Rossz helyen. Ha nem növekszik gyorsan, akkor ott kell hagyni. Évekig, esetleg évtizedekig. Nyugi


        Kérdés: 2011. január 24., 02:45; Megválaszolva: 2011. január 27., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: