• Alsó végtag jóindulatú daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Cím. 2 Hónapja kezdődött körülbelül a fájás a bal lábamon a boka körül elmentem orvoshoz 2 hete és elküldtek röntgenre és megállapították h jóindulatú daganat van az alsó végtag hosszú csontja végén. Tudom még korai erről beszélni de szeretném tudni h mi lesz a lábammal így , hétfőn megyek be kórházba egy Dr-hoz, de már annyira piszkálja a lelkemet hogy muszáj lenne tudnom , hogy mik a következmények menthető a lábam vagy amputáció? Kérem válaszoljon mert nagyon rossz így feszülten. Köszönettel P.Z

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! Valóban korai lenne még bármilyen prognózist mondani a jelenlegi lelet pontos ismerete és a további kivizsgálás eredményeinek ismerete nélkül, amennyiben megírja a pontos eredményeit, szívesen segítünk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 23., 18:31; Megválaszolva: 2010. december 27., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: