• Mellrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő A mellrák tünete járhat fájdalommal , és acsomó kitapintásán kivűl lehet más tünete? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellrák témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő rosszindulatú daganatának számos tünete lehet a fájdalmas csomón kívül. Az ön életkorában a tapintható csomók döntő többsége jóindulatú elváltozás. Abban az esteben, ha a családban fordult elő emlődaganat keressen fel emlőszakrendelést, ahol gondozásba veszik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 20., 16:08; Megválaszolva: 2010. december 22., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó