• Kemoterápia mellékhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Feleségem vastagbélrák műtéte után kemoterápiás kezelést kap. Az első öt napos kezelés tíz napja fejeződött be. négy-öt nap óta az, általános gyengeségen kívűl erősen fullad. Kérdésem, hogy a fulladás is a terápia mellékhatása-e? Ha nem akkor mit tegyünk a fulladásos tünetek ellen?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kemoterápia, fulladás témában

        Kedves kérdező! Nagyon sokféle elváltozás jelentkezhet fulladás képében. Feltétlenül javasolt a mielőbbi orvosi vizsgálat, az öngyógyítás jelen esetben kockázatos és nem célravezető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 14., 11:04; Megválaszolva: 2010. december 16., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: