• Lehet-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nagykálnai Tamás Úr! Áprilisban volt méheltávolításom, grade I. adenocarcinoma miatt. Mivel ez, az elötte eltávolított petefészekdaganat áttétje volt, (ezt hozta ki az onkoteam)ami szintén grade I adenocarcinoma volt, kaptam kemoterápiát-2 alkalom-fu5, 6-6 alkalommal taxol, carboplatint. Szeptemberben volt az 1. negyedéves szűrésem-ct,+mri , ahol minden rendben volt. Viszont azóta hurutos a székletem. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a beleken lenne valami, akkor azt a ct, vagy mri kimutatta volna? Ezek után aggódom. Válaszát köszönöm ,Andi.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        Nyugi. Túl van rajta. Szeretném látni 3 havonként. Felejtse el!


        Kérdés: 2010. november 28., 14:50; Megválaszolva: 2010. december 03., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: