• Rosszindulatú daganatok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Doktor úr/nő! Családomban daganatos megbetegedés jött létre. Ezzel a betegséggel kapcsolatba szeretnék tájékoztatást kapni. Kérdéseket tennék fel, amire ha lenne ideje kérem válaszoljon. Lehet-e jóindulatú daganatból rosszindulatú daganat? A rosszindulatú daganat másnéven rák? Lehet-e kezelni a rosszindulatú daganatot? Hogyan alakulhat ki daganatos elváltozás? Hasznos-e a kemoterápia? más kérdés jelen pillanatban nem jut eszembe. Előre is köszönök mindent.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! Nem ilyen egyszerű a téma. Így általánosságban nem lehet adekvátan válaszolni, mert ahány daganat annyi féle. A viselkedésüket évekig tanuljuk az egyetemen, olyan sokféle daganat van. Ha konkrét daganattal kapcsolatban szeretne információhoz jutni, szívesen válaszolunk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 16., 20:27; Megválaszolva: 2010. november 19., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: