• RND

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Radikális nyaki block dissectio esetén milyen mértékben sérül a munkaképesség,netán rokkantosítanak utána?Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Zoltán

        Dr. Boros Miklós válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! Nem önmagában a nyaki blokk dissectio miatt indítják el a munkaképesség csökkenés megállapítását, hanem az alapbetegség és annak következményei alapján. Ennek megítélése részben az ön kezelését végző szakorvos véleményén alapszik és egy bizottság hozza meg. Önmagában a műtéti eljárás nem ok erre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 11., 11:37; Megválaszolva: 2010. november 15., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: