• Gyakori keresztcsont fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesapámról lenne szó! Tisztelt doktor úr/nő! 36éve nedece csontdaganat miatt,egyre gyakrabban van csipő és keresztcsont,hasogató fájdalom. Kérdésem a következő.Mi a javaslata?Van -e nem túl radikális terápia?

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a csontfájdalom témában

        62 éves férfi kérdező Az a baj, hogy nem értem a kérdést, idézem: "36éve medence csontdaganat miatt". Mi történt 36 éve? Mi volt a betegség? Mik a jelenlegi panaszok, milyenek a mostani leletek (például Röntgen), mire javasoljak "nem túl radikális" terápiát? Pontosabb kérdés esetén megpróbálok válaszommal valamicskét segíteni.


        Kérdés: 2010. szeptember 28., 09:29; Megválaszolva: 2010. október 14., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: