• Nyirokcsomó daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        édesanyámnál nyirokcsomó sarcómát diagnosztizáltak.a primer daganat a kulccsontnál alakult ki, amit műtéttel eltávolítottak,majd a tüdején 3-6 mm-es lágyrészeket diagnosztizáltak.megkapta az első kemoterápiás kezelést,ami 5 napból állt.A következőt 3 hét múlva kapja.Kérdésem,mennyi az esélye a gyógyulásának,és milyen egyéb kezelés jöhet szóba?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a sarcoma témában

        47 éves nő, édesanyja sarcomás. Drága Kérdező! Jó lett volna, ha megírja a Mama betegségét, azaz a szövettant. Nyirokcsomóból nincs sarcoma (sarcoma a lágyrészekben, a csontokban lehet, nyirokcsomóban csak az áttétje lehet). A tüdőben lévő 3-6 mm-es dolgok micsodák? Áttétek? Tehát nem tudom, mi a Mama betegsége. Nem tudom azt sem, hogy milyen kemoterápiát kapott. Ilyen módon nem tudom, hogy mire válaszoljak.


        Kérdés: 2010. szeptember 18., 17:32; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: