• Végbélrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már régóta van aranyerem, de ezek a székelési tünetek kb. 8 hónapja jelentkeztek! 2 éve voltam végbéltükrözésen, ott mindent rendben találtak, de most ezért aggaszt a dolog!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a végbélrák témában

        Kedves Uram! A székelési panaszokat nem jellemzi, ezért azt tudom csak javasolni, hogy gasztroenterológust vagy proktológust keressen fel, itt ha felmerül a a rákos betegség gyanúja, a végbéltükrözést elvégzik, illetve szövettani vizsgálat alapján egyértelműen lehet felállítani a diagnózis, hogy valóban rákos folyamatról van-e szó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 11:43; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: