• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olvastam interneten a b17 vitaminról, szép helyeken 300.000ft-ért meg is lehet venni egy ilyen kúrát. Mit tud ön erről? Valóban hatástalanítja a rossz indulatú daganatokat? Vagy ez csak egy átverés? Láttam egy cég honlapján egy fórumot ahol csakis pozitív hozzászólások voltak erről, hogy mindenkinek visszahúzódott a rákos daganat és mára már jól van, mert felhasznált 2-3 ilyen kúrát. Valakik azt mondják (zömében orvosok), hogy nem jó semmire, max annak aki eladja. Válaszát előre is köszönöm! B.A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Nincs még vele elég tapasztalat, és az OGYI sem minősítette gyógyszernek. Olvassa el kollegánk alábbi cikkét: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/1548/a-b17-vitamin:-csodaszer-vagy-mereganyag?%3f


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 06., 17:51; Megválaszolva: 2010. július 07., 17:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: