• Mellhártya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr! A problémám a következő. Egyik rokonunknál mellhártyából kiinduló tüdőre is átterjedt rákot diagnosztizáltak. Nem lehet műteni. Az első kemoterápia nem járt eredménnyel, most a másodikat kapja ez sokkal erősebb. Jelen pillanatban ott tartanak, hogy két kezelést kapott és nem tudják folytatni mert leromlott a vérképe, kapott vért is (vérzett az orra azért került kórházba) A kérdésem a következő: Van esély a gyógyulásra? 50 éves, egyelőre nem fáj semmilye. Mik a kilátások? Tudom, hogy így látatlanba nehéz válaszolni, de kérem próbáljon meg kicsi felvilágosítást adni nekem mire számítsunk. Nagy tisztelettel: Barbus

        Dr. Boros Miklós válasza a mellhártya daganat témában

        Tisztelt Kérdező! A rokona esetében a kezelések célja az élettartam meghosszabbítása elfogadható életminőségben és nem a teljes gyógyulás. Sajnos egy nagyon rosszindulatú betegségről van szó. Legfontosabb a fájdalomcsillapítás, ha szükség lesz rá.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. június 22., 22:02; Megválaszolva: 2010. június 23., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: