• Sajnálom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nagykálnai Tamás! Köszönöm szívhez szóló válaszát, de Ön valamit nagyon félre értett, és nem a konkrét kérdésemre kaptam választ, Én csak arra lettem volna kiváncsi hogy valóban lehet-e a sugárkezelésnek olyan mellékhatása, ami a légutakat megégeti, és van-e rá gyógyszer. Nem a sugárkezelést minősítettem "kínzásnak".Egy orvosi műhiba miatt 9 alkalommal műtöttek, de ez nem ide való téma, ezért neveztem a tükrözést kínzásnak. Ezt a választ pont rossz helyre címezte! Édesanyám harcát a rákkal 22 évig néztem , halála után 2 hónappal diagnosztizálták nálam is először. Elmondanám hogy a műtét után 2 héttel már dolgoztam, szakdolgozatot írtam, neveltem a fiamat, gondoztam és gondozom ma is a súlyos beteg édesapámat! 25 sugarat kaptam, jól viseltem, mellette dolgoztam, és az utolsó kezelésem napján délelőtt a D. Egyetemen jelesre leállamvizsgáztam. Később nőgyógyászati műtétem volt, újabb rosszindulatú eredménnyel, bár a műtét eredetileg nem ezért történt. Itt csak két sugarat kaptam . Javasolták a leszázalékolást, de nem tartottam rá igényt, mert úgy gondoltam meggyógyultam.Sőtt beiratkoztam  Egyetemre, jelenleg pszichológiát tanulok.szeretném az itt tanultakat még a munkámban hasznosítani! Most éppen egy citológiai eredményre várok, egy állítólag jóindulatú emlő daganat miatt.Ha valaki, én aztán tudom hogy a rákosoknak nemcsak teste meg daganata van , hanem van nekik lelkük is, amit szintén megkéne gyógyítani. Szörnyű mindig ezzel a tudattal és félelemmel együtt élni. Tisztában vagyok azzal hogy a kezeléseknek és Önöknek orvosoknak köszönhetem hogy még élek.De köszönhetem magamnak is. Én csak egy egyszerű kérdésre szerettem volna választ kapni.Ön pedig egy egyszerű igen vagy nem válasz helyett azt tanácsolja ugorjak a vonat alá?! Köszönöm, soha jobbkor az ilyen válasz! Keresztény ember vagyok, de nem vallásos. A tanácsa csak növelte önbizalmamat! Nagyon jó orvosaim voltak, vannak. Bízom bennük, és hálás vagyok a sorsnak hogy meggyógyítanak. A lelkivilágom őket sem érdekli, de legalább egy rákosnak nem ilyen tanácsot adnak! Tudja Doktor Úr, én nem kívánok Önnek hasonló élményeket. Áldja meg az Úr! Tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Kedves Hölgyem!

        Továbbítjuk levelét a doktor úrnak! Mielőbbi jobbulást!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-13 19:35:20; Megválaszolva: 2010. június 13., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: