• Hallóideg és arcideg daganatom van hat éve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr ! 6 éve van bal oldali hallóideg és arcideg daganatom.Mostanra 1,3 cm-es re nött.A hallásomat teljesen elveszítettem a bal fülemre ,időnként arc-,torok-,nyelv zsibbadásom van. Az utóbbi időben többször előfordult,hogy megmerevedett a bal arcom,mintha az ideg összehúzta volna. Két hét múlva megyek sugárkezelésre. Az orvosom azt mondta egy kezelés lesz csak.Szeretném megkérdezni a sugárkezelés - mivel a tumor az idegeken van -,nem károsíthatja-e az idegeket?Nem szeretném,ha lebénulna a fél arcom.A probléma fennállása óta zúg a fülem.Ez erősödhat a kezelés hatására?Igazából arra lennék kíváncsi,hogy mire számíthatok a beavatkozás után,mert félek. Köszönöm a válaszát. brigusz.

        WEBBeteg szakértő válasza a sugárkezelés témában

        Kedves Kérdező!

        Leírása alapján kevés információ áll rendelkezésre a korrekt válaszadáshoz. Fontos lenne tudni:

        Mikor és milyen képalkotó vizsgálatot végeztek Önnél legutóbb, és mi lett az eredménye?

        Dr Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-21 13:24:13; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: