• Sugárkezelés 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon köszönöm a válaszát. Szegény hugom a sok kemoterápia miatt teljesen kopasz, mivel még korábban leműtötték az egyik mellét. Azonban a haja elkezdett nőni de az agyműtéte miatt le kellett megint vágni a haját. Meg kell jegyeznem hogy a műtét előtt kapott sugarat a fejre de a haja 1 cm-es volt és nem hullott el. Pedig azt mondták hogy a kobalt sugártol kihullik. Állítólag erős dózist kapott. Most megint kapja a sugarakat,15x1,1 percet de azt nem tudom mennyire erős. Ezért vagyunk bizonytalanok a hajnövekedést illetően. Remélhetőleg helyrejön, mert még csak 36 éves és igen hamar gyógyul. 3 hete műtötték és már beszél(amit előtte nem tudott) és a lebénult kezével igen erősen tud fogni. Ha még tudna nekem valami biztatot mondani ezzel kapcsolatban kérem írjon. köszönettel Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a sugárkezelés témában

        Kedves Kérdező!
         
        Biztosíthatom, hogy a testvére hajhullása nem végleges.

        Üdvözlettel:  Dr. Lengyel Csongor


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-23 13:40:15; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: