• Kemoterápiából adódó neuropathia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nagykálnai Tamás Úr!

        Köszönöm előző válaszát, melyben a kemoterápia utáni neuropathia kezelésével kapcsolatban adott felvilágosítást. B-vitamint 4 hete szedek, kiegészítve Trental-lal. Javulás egyelőre nem mutakozik.

        Mikor várható észervehető javulás és elérhető-e teljes gyógyulás Ön szerint? A neuropathia kezelését melegvíz, gyógyfürdő elősegíti vagy netán gátolja?

        Előre is köszönöm szíves válaszát!

        Tisztelettel, Bolla László

        WEBBeteg szakértő válasza a neuropathia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igaza van.
        Nem múlik a neuropathia. De élni azért jobb.
        Változatlanul a B-vitamin csoportot, de leginkább a mozgást, tornát, gyakorlatokat ajánlom.
        Geccsölni kell!
        Hajrá gyógyszerek!

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-26 08:45:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: