• Nyelőcső daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Férjemnél Oktoberben  diagnozitáltak nyelvgyök daganatot,Amit dec 05én meg is mütöttek ,A lézeres kezelés nála már nem lehetett alkalmazni ,Igy maradt a szájon áti mütét,Hangszál meg örzésével,Azota is nehezen nyel ,fogyott is ,A cigaretát,és az alkoholt viszont azota sem birja letteni,Bár nem iszik égetettszeszt,Bor minden mennyiségben ,Azt szeretném tudni hogy az ilyen életmod mellett mekorra az esélye hogy meg gyögyülTisztelettel Nana

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gégedaganat témában

        Kedves Nana!

        A leírás alapján nem nyelőcső, hanem nyelvgyök (garat) daganata van a férjének.
        Hogy az életmódja miatt mennnyi van hátra, azt nem tudom.
        A daganat leírása, stádium, stb. alapján tudnék onkológiai kilátásokat mondani, de a piáról meg cigiről nem tudok (és nem is akarok).


         Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 22:53:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: