• Gyógyítható- e ez a fajta daganatos betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Szeretnék Önhöz egy kérdéssel fordulni. Apukámnak van egy súlyos betegsége,ami daganat, de még nem tudták megállapítani, hogy hol lehet a gócpont, de már a jobb oldali csípőcsontját és a csípő körüli gerincet hátul is "megette", így már járni sem tud,feküdni is csak hanyatt.

        Nagyon gyorsan terjedt. 52 éves még csak az apukám, legyen szíves ha tud segíteni. Előre is köszönöm.

        Fekete Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Kedves Brigitta!


        Papájának daganatos betegsége van. Csontáttétek vannak valahonnan, de még nem tudják a primér (kiindulási) helyet. Amint valami közelebbit mond, tudok biztosan tanácsokat adni.


        Dr. Nagykálnai Tamás onkológus

        Már az is segítség lenne, ha a legutóbbi zárójelentésen szereplő diagnózisokat elküldené.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-11 09:00:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: