• Tisztelt webdoktor!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        19 éves vagyok,3 műtétem volt daganatos megbetegedések okából. A daganatok fajtái:fibrolastos,fibroadenoma,fibrolastos rendellenességei,emlőálományban fibrocystas betegség jelei.peritumoralis emlőrészlet: fibrocystas betegség jelei,melyben a fibrosis dominál. Genetikai hajlamra gyanakodnak..van arra mód,hogy teljesen tünetmentes legyek?? Előre köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fibróma témában

        Tisztelt Kérdező!

        Daganatos betegséget nem tetszett írni. Ezek nem daganatos betegségek. Daganatos betegségeknek a köznyelvben a rákos, vagy szarkómás, vagy leukémiás betegségeket szoktuk nevezni.
        Az emlő fibromája, fibroadenomája, fibrocystás betegsége nem daganat a szó valódi értelmében. Kétségtelen igen kellemetlen betegség, műtétek, szurkálások, stb.
        Biztos, hogy mindig operálni kell?
        Jobbulást,

        Dr. Nagykálnai Tamás onkológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 10:27:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: