• Édesapa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktornő-ma kiderült hogy nem is leukémiája van édesapámnak hanem csontrákja.és ez nem gyogyithato.gyogyszert kap.más kezelést nem kap.fehérvérsejtszáma csökkent.az orvos azt mondta hogy 10-15 évig is elélhet.ez igaz?gondolom szervezetől függ.csontvelőátültetést nem javasol még.enm hiszi hogy kibirná!mert volt neki infarktusa.mik a tapasztaltai ezekkel a betegekkel kapcsolatban?kérem válaszát!kalocsáné

        WEBBeteg szakértő válasza a csontvelőrák témában

        Tisztelt Kalocsáné!

        Vizsgálati eredmények és a pontos diagnózis nélkül nem lehet véleményt mondani. Bízzon  az édesapja kezelőorvosában, hiszen a legjobbat akarja.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 22:25:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: