• Ki gyógyul-e anyukám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő!

        Anyukámat 2008-ban 6hónap10-én. operálták méhrákrol, eltávolitották a méhét ,petefészkeket,de a máján is találtak valamit azt mondták az a terápiátol elmulik.Mikor hazajött felerösödött kapta a terápiákat kb 6-ot felvett az az idö alatt a haja kihulott .Mikor abahaták a terápiás kezelést aztán kinött ujra  a haja elkezdett enni persze nem birta ki a diétás étrendet és evett mindent.most nagyon vérszegény lett ujra elkezdett diétázni a doktornö aki mütötte megnézte a vérképét és ujra visza jött a vérébe a rák ,ami mütét elött is volt a vérbe ,most ujra felirt neki terápiát meg vért is kapott lehetséges ,hogy a terápia rontot a vérén?Vagy a rák éli azt fel?Panaszkodik arra is ,hogy hamar elfárad .Meg a haja is ujra kihulott.szeretném még megtudni mik azok az élelmiszerek amik a rákot kipucolják miket ehet?

        Hejre fog e jönni ?bizhatunk e benne ? Vagy roszab lesz?

        WEBBeteg szakértő válasza a daganatos betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Csak két fontos dolog maradt ki, hogy mi a Mama betegsége, és pontosan milyen kezelést alkalmaztak. De egyik sincs leírva.
        "Eltávolították a méhét", "operálták méhrákról", "máján is találtak valamit", stb. megfogalmazások orvosi vélemény alkotásához alkalmatlanok. Tehát: ebből nem derül ki, hogy mi baja volt.
        Aztán "terápiás kezeléseket" kapott, melyektől kihullott a haja, tehát kemoterápiáról lehetett szó. Milyen gyógyszerek voltak ezek?
        Hogyhogy "visszajött a rák a vérébe"? Leukémiája is volt, vagy csak egy tumor-marker emelkedett?
        Tehát: nem tudjuk, mi volt a baja, és azt sem tudjuk, hogy milyen gyógyszerekkel kezelték, valamint azt sem tudjuk, hogy milyen a jelenlegi állapota.
        Pontosabb adatok birtokában valamit a Mama betegségéről esetleg tudnék mondani, de így ez lehetetlen.
        Milyen élelmiszerek "pucolják ki" a rákot, kérdezi a kedves levélíró.
        Sajnos, ilyen élelmiszer nincs.
        Ha volna, az egész onkológiára, műtétre, sugárkezelésre, kemoterápiára, rákkutatásra, stb. nem volna szükség, nem is lenne rossz. Mindenki ezt enné szerte a világban, így azt sem tudnánk, hogy rákbetegség egyáltalán létezik.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-28 09:01:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: