• Gyomorműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Férjemet 2008. májusában műtötték, teljes gyomrát, lépét eltávolították. A szövettani lelet: Diffus anaplasticus gyomor karcinóma. (grade III. pT3, N3). Eddig 4 kemoterápiás kezelésen vett részt, (Platina, 5 Fluorouracil CDDP). Ez után tüdőembóliát kapott, ezért a terápiát szüneteltették. Jelenlegi panaszai: étvágytalanság, hányáscsillapító szedése ellenére állandó hányinger, hányás. A mellkasi, nyelőcső próba negatív, de nem tud enni. Mit javasolna, hová fordulhatnánk, milyen kivizsgálás, egyéb terápia szükséges?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        Gyomordaganat miatt oprálták férjét.
        Sok minden történt azóta, kemoterápia, tödőembólia, stb.
        Tehát sok-sok orvoshoz járt eddig is.
        Újabb orvost szeretne?
        Miért nem kérdezi meg orvosait, hogy hogyan tovább?

        Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-26 10:38:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: