• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        2006-ban diagnosztizálták nállam gerincvelő jóindulatú daganatát. Azóta még találtak a vastagbelemben egy polipot és endometriózisom is van.

        A daganat és a polip (ami szintén jóindulatú daganat) is egy sejtbúrjánzás. Én azt kérdezném, hogy ez a sok sejtbúrjánzás mire utal és esetleg ez megállítható e valamivel?

        Tisztelettel várom válaszát.

        Köszönettel: Péterné

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat, polip témában

        Tisztelt Kérdező!

        Semmire nem utal az Ön által említett "sejtburjánzás".
        Sejtjeink naponta keletkeznek és pusztulnak (ha úgy tetszik burjánoznak és elhalnak), így vagyunk egyensúlyban.
        Gerincvelő-daganat (talán meningeoma, glioma lehet), vastagbél polip, endometriosis betegségeket ír. Egyiknek a másikhoz semmi köze nincs. Pechje van, hogy itt is ott is valami problémája van.


        Kézcsók

        Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-22 14:08:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: