• Mire jó a Decapeptyl?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr, Dr. nő! Szeretném megtudni, hogy mire jó a Decapeptyl. Köszönettel: Alexa

        WEBBeteg szakértő válasza a decapeptyl témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A Decapeptyl LHRH analóg, amelyet nőknél hormonreceptor pozitív emlődaganatok, férfiaknál szintén hormondependens proszatatadaganatok kezelésére alkalmaznak.


        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 21:21:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: