• Talán nyirokcsomó elváltozás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő/ dr úr! Nekem a bal oldali lágyék részemen nőtt valamiféle csomószerű kifelé domborodó duzzanat. Ez már 9-10 éve ott van, egyedül a nőgyógyászomnak mutattam meg idáig, ő azt mondta hogy valami be hegesedett valami. Kokrétan ő sem tudja megmondani, hogy mi az. Kb diónyi nagyságú és a mérete a 9-10 év alatt nem változott. Problémát egész idáig nem okozott, de most az ünnepek alatt picit elkezdett fájdogálni, de abszolút nem vészesen. Mióta ez a csomó jelen van azóta szültem két gyermeket is, sem a kihordás sem a szülés alatt nem volt vele semmi gond. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ez? Milyen vizsgálatok várhatnak rám? Feltétlenül el kell távolítani? Hova fordulhatok vele? Előre is köszönöm válaszát! Nikoletta

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyrászdaganat témában

        Kedves Nikoletta!
         
        Az évek óta meglévő, változatlan elváltozás minden bizonnyal egy jóindulatú lágyrész daganat. Amennyiben zavaró, esetleg fájdalmas egy lágyrész ultrahangot követően eltávolítását javaslom. Méretéből adodóan is indokolt az eltávolítása. Keressen fel egy sebészeti szakrendelést és egy vizsgálatot követően felvilágosítást fog kapni a részletekről.
         

         

         Dr. Boros Miklós


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 21:20:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: