• Mik a kilátásaim?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Júliusban kivettek egy nagyon kezdetleges daganatot a mellemből, azóta napi egy 20mg-os Zitazoniumot szedek. Most voltam kontroll vérvételen (11.10.)és a tumomarkerek eredménye: carcino-embrionális antigén: 2,92, CA 15-3:18,1. Ez rossz hír?

        WEBBeteg szakértő válasza a tumormarkerek témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos nem írja a daganat méretét, a nyirokcsomók állapotát, a részletes szövettant (hormonreceptorok, HER2 receptor, stb.).
        Így baromi nehéz - mondhatnám lehetetlen - jósolni.
        A tumormarker leletek jók.

         

         Dr. Nagykálnai Tamás

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-30 20:09:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: