• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!A nagymamám most 76 éves.Nyáron egy nehéz vödör emelésekor megpattant a válla,ami után pár napig fájdalmat érzett majd elmúlt.Többször volt már kifordulva ez a válla.Október elején vette észre,hogy egy mogyoró nagyságú gombóc lett a hónalja és a melle közti részen a válla alatt.Most már kb.6cm nagyságúra nőtt, és fájdalmat is érez valamint piros folt jelent meg a helyén, és ez a gombóc ,olyan mintha egyszer feljebb egyszer lejjebb lenne.Elment az orvoshoz aki elküldte mammográfia vizsgálatra és ultrahangra.Nagyon fél vajon ez daganat vagy a válla miatt lehet.Előre köszönöm segítségét, várom mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a melldaganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A 76 éves nagymama a "gombóccal" a melle és a hónalja között sürgősen menjen orvoshoz, szövettani mintavétel, stb. szükséges. Daganat gyanúja áll fenn. Semmi köze a vállához.

         

         Dr. Nagykálnai Tamás onkológus

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 22:04:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: