• Polypus adenomatosus exulcerans cervicis uteri jelentése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A következő szövetteni leletről kérnek vélemenyt? Mit jelent pontosan es mi a teendőm vele? Polypus adenomatosus exulcerans cervicis uteri. Stadium proliferatonis endometrii.

        WEBBeteg szakértő válasza a méhnyálkahártya polyp témában

        Kedves Leletes!

        Ez egy egyszerű méhnyálkahártya polyp. Ez egy jóindultatú daganat, csak azért kell kivenni, mert gyakran okoz vérzést. Illetve esetleg rosszindulatúvá is elmehet. Persze ez azért nagyon ritka. De kivették így minden rendben megnyugodhat.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 22:30:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: