• Nyelőcső, légcső és mellkasban elterjedt tumor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Két kérdésemre is választ kaptam Öntől a Nagypapámat illetően, melyet szeretnék megköszönni. Felkészülni nem lehet rá, de tudni kell, mire számítson az ember, mikor egy daganatos beteg szeretett személlyel él együtt. Sajnos oly mértékben elhatalmasodott 3 hét alatt a betegsége, hogy a mai napon a kórházban, Nagypapa elment. Igyekeztünk mellette lenni és amit még lehetett,segíteni. Egyetértek Önnel a méltóságteljességgel,és szorgalmazom az Alapítvány tevékenységét. Két embert vesztett el a családom úgy, hogy hitegették Őket is, minket is, pedig joguk van tudni az állapotukról és arról, hogyan lehetne könnyebb az utolsó pár hét és legyen lehetőség a "búcsúra". Szeretjük Őket, akkor is ha betegek, és nemcsak akkor, amikor "minden szép"!!! Az egészséget meg kell őrizni bármi áron, mert azt visszakapni...nehezen lehet. Szeretet és odafigyelés magunkra és a másikra is. Tiszteletem és jó egészséget kívánok.

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Először is részvétem Önnek és kedves családjának.
        Remélem, méltóságteljesen ment el Nagypapa, nem haraggal, hanem szerettel körülvéve.
        Sajnos, nem vagyunk őszinték magunkhoz sem. Nem vesszük tudomásul, hogy egyszer vége van.
        Miért vennénk tudomásul, hogy a szeretteinknek is vége lesz egyszer?
        Aztán egyszercsak bekövetkezik.
        Bölcsebbek lettünk.
        Nem akartuk, jó lett volna még egy kicsit gyereknek, naivnak lenni.
        Megkeseredtünk egy kicsit.
        De tovább kell élnünk, mert az élet (az ÉLET) csak egy van.
        "Ember küzdj, és bízva bízzál"
        Nem tudunk mást csinálni.


        Üdvözlöm

         Dr. Nagykálnai Tamás

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-29 21:41:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 07:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: