• Emlőrák műtéte utáni hőhullámok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hét évvel ezelőtt, 49 éves koromban operáltak emlőrákkal. Ez után 5 évig Zitazoniumot szedtem, ekkor kezdődtek hőhullámaim, amelyek sajnos a gyógyszer szedésének abbahagyása után sem maradtak abba. Nem szabad panaszkodnom, mert komolyabb bajom is lehetne, de mégis csalódott vagyok, mert már-már úgy érzem, sosem szabadulok meg a félóránként jelentkező kellemetlenségtől. Konkrétan az a kérdésem, hogy előfordulhat-e a hőhullámok véglegessé válása? Milyenek az esélyeim?

        WEBBeteg szakértő válasza a klimax témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem fog örökké tartani a hőhullámok kora. Még csak 56 éves, egy mesterséges klimaxba lett betuszkolva az emlőrák miatti Zitazonium adagolással, ami egyébként helyes volt. Lehet, hogy "normál" esetben is (emlőrák nélkül) csak most állna le a menzesz, most jönnének a hőhullámok. 60 felé egyszercsak elmúlnak a panaszok. Renifemin, növények, teák vannak a klimaxos panaszokra.
        Ösztrogén tablettát, ösztrogén tapaszt nem kaphat az emlőrák miatt!


        Üdvözlettel:

         Dr. Nagykálnai Tamás onkológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-17 15:54:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: