• Transfer Factorok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Aziránt érdeklődöm, hogy hallott-e a kérdésben említett gyógyhatású készítményről, amit rákos betegeknek is ajánlanak és állítólag a hatásosságáról már orvosi referenciák is vannak?/na meg nem utólsósorban nagy üzlet/

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A "4Life TF"-ként számos gyógyszerként hivatalosan NEM törzskönyvezett anyag van forgalomban "gyógyhatású készítményként".
        Sok cikk, sőt könyv is foglalkozik velük.
        Biztosan kedvező hatásokat írtak le már régebben főleg fertőző betegségekben, gombás betegségekben, újabban az AIDS-ben,
        Burkitt lymphomában (ez Afrikában van leginkább) az Ebstein-Barr vírus (EBV) elleni speciális Transfer Factor határozottan csökkentette a kiújulásokat, stb.


        Elképzelhető, hogy daganatos betegségekben is kedvező hatású a szervezet védekezőképeségének fokozására, annak felismerésére, hogy a daganatsejt nem a sajátunk, hanem idegen. De leginkább prosztata-rákban tudok elképzelni némi hatást, hiszen van fitoösztrogén (női hormon-szerű) tulajdonsága is.
        Direkt tumorellenes hatása sajnos nincs.
        Kérdés: ha saját maga akarja szedni, akkor semmi akadálya, mindenki kísérletezhet saját magán.
        Ha viszont másnak (pl. idegen betegnek) akarja adni, akkor csak törzskönyvezett (Európa és persze a magyar OGYI által engedélyezett) készítményeket használhat, különben olyan pereket kaphat a nyakába, hogy jaj.
        A "hivatalos orvoslás" által ajánlott kezelések mellé - kiegészítésképpen, de NEM HELYETT - szedheti.


         Dr. Nagykálnai Tamás  onkológus

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-29 15:34:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: