• Mellrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/NŐ! Tavaly műtöttek mellrákkal, kivették a hónaljnyirokmirigyeket, túl vagyok kemón, sugárkezelésen, a Kékgolyóban max. 5 perc jut egy betegre. Szeretném, ha egy orvos átnézné a leleteimet és értelmezné azokat, esetleg ellátna jó tanáccsal. De hol van ilyen orvos? Üdv. Kovácsné Sz.M.

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Tisztelt Kérdező!

         Ha megfelelek Önnek (42 éve vagyok doktorbácsi, 37 éve szakorvos), jöjjön el a magánrendelésemre, ahol kizárólag onkológiai tanácsadást végzek, azaz átnézem a leleteket, és nyugodtan, akár egy fél órát-órácskát is elbeszélgetünk. Mi volt, mi van, mi lesz.
        Mit kell tenni?
        Mi javasolt, mi szüskéges, mi NEM szükséges?
        Nincs nálam se kés, se injekciós tű, se elektrongyorsító.
        Ketten vagyunk: a beteg meg én.
        (Ultrahang, mammográfia is van persze egy pár méterel arrébb a folyosón, szükség esetén azonnal)
        Cím:
        GABA Medical Center, Budapest, XV. ker. Apolló utca 61.
        Nagyon fontos: Minden eddigi orvosi papírt hozzon magával!!!!!!!!
        Telefonon kell bejelentkezni délelőttönként Móniká-nál (a recepciós nővérkénél) : (06)-1-416-08-86

         Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-27 09:04:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: