• Valós rákgyógyítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos.hu! Olvastam a b-17 vitaminnal kapcsolatos cikküket, és legalább örömmel láttam azt, hogy kevés de jót is írtak róla. Én kapcsolatom egy közeli családbarát áttétes tüdőráknál visszautasította a kemoterápiát és minden más orvosi kezelést, injekció b-17-el 25 napos kúra meggyógyította orvosi leletekkel együtt igazolva. Sajnos nagymamámat műtötték vastagbélrákkal, és Dukes C III.-dik sátdium lett a diganózis, máj és tüdő áttétekkel. Neki 2x-er 25 napos kúra kellett hozzá, de semmilyen orvosi kemót vagy társait egyet sem kapott, mára orvosi leletekkel együtt teljesen egészséges és csak c-vitamin injekciót és b-17-et kapott. Sem a családi ismerősnek se a mamámnak elvileg nem kellene már élnie, ma mégis teljesen egészségesek. Ha utána nézne jobban sok gyógyult egészséges embert találna már Magyarországon is. Sajnálatosan látom a mai gyógyszer lobbi milyen sikeresen titkolja el a rák mellékhatásmentes gyógymódját. Milyen bizonyíték kellene még az orvosoknak a magyarországi, több száz vagy ezer gyógyult embertől, aki a b-17 által gyógyult meg? -Itt vannak zárójelentések előttem, és mégis megakarja a gyógyszer lobbi magyarázni nekem ,hogy ez nem jó semmire ez a vitamin, mikor a tények vannak itt előttem, magyarul mellékhatásmentesen lehet meggyógyulni ilyen reménytelen helyzetekből is, és megakarják magyarázni nekem, hogy ez a vitamin nem jó? orvos is csak nézett mikor kereste a daganatokat... Várom megtisztelő válaszukat! Tisztelettel: Kovács Ádám

        WEBBeteg szakértő válasza a b-17 témában

         Tisztelt Kérdező!

        A hivatalos orvoslás - büntetőjogi felelősség mellett - csak engedélyezett gyógymódokat használhat fel.

        Tisztelettel:Dr. Nagykálnai Tamás 


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-21 12:43:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: