• TACE kezeles utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr. Édesanyam 73 eves. Májcarcinomája van. Szept 14-én TACE kezelest kapott. A kezeles ota minden nap hanyt. Mindent kiproballtunk Cerucal, B6,Donperidol, de nem hasznal. Korhazban is volt majdnem kiszáradt ott infuziot kapott. Onkológiara nem akar menni. Szeretném megkérdezni itthon itatom, de milyen erős gyógyszert adhatnék hànyas ellen. Tudom hogy az onkologian erős gyógyszereket kapnak hanyas ellen, de nem akar az osztalyra befeküdni, es nem is lenne jo a lelkiallapota miatt sem. Kérem irjon le nekem gyógyszereket. Milyen diétát kellene tartania? Köszönettel Krisztina

        Dr. Plósz János válasza a máj daganat témában

        Mindenképp érdemes felkeresni az onkológust, akár csak járóbeteg-ellátás keretein belül, ők rendelhetnek igazán hatásos hányáscsillapító szereket (ondansetron, granisetron, dolasteron).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. szeptember 22., 17:09; Megválaszolva: 2017. szeptember 26., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: