• Biopszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr úr/nő! Azt szeretném kérdezni édesanyámnak ez év augusztusában tüdötbiopsziat csináltak, mivel egy rosszindulatú daganatot találtak nála. Azóta folyamatosan lázas szinte egész nap . Antibiotikumok sora sem segített neki . Kezelést nem kap egyenlőre, majd 2 kemoterapiát esetleg ha bírja a szervezete . Az elmúlt 5 hónapban nőt a daganat az utolsók ct eredménye alapján. Azt lenne a kerdesem, hogy ha eddig nem volt lázas a vizsgálat ig akkor van e összefüggés vele vagy ez egy előre haladott állapot már. Csatlakozót hozzá egy ismét lett ct eredmény ami

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a tüdő daganat témában

        Kedves Kérdező! Az állandósult láz az alapbetegség következménye. Remélhetőleg a kezelés hatására a daganat mérete csökken, és a láza is megszűnik. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. szeptember 22., 05:32; Megválaszolva: 2017. szeptember 28., 20:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: