• CA125

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr!2013 nyarán totál gyomoreltávolitás történt(adenocarcinoma)semmilyen kezelés nem kellett mert nemvolt áttét a nyirokcsomókban sem.Most alhasi panaszaim kivizsgálásával bal oldali petefészekben 6 j.ol.4cm képlet látszik az orvosom azt mondta a gyomor áttétje lehet jun 8-án operál a fél éves onkológiai rutin vizsgálat során a ca 125 tumormarker erdményem 18.9 .Ez adhat-e egy kis reményt?? Tavaly májusban vették le a 17 évig fentlévő hurkot aminek eltávolitásával megszünt az addig rendszeres menstruáciom is.Ez nem okozhatja. Köszönöm válaszát

        Dr. Tóth Judit válasza a gyomorrák, petefészek témában

        Kedves Kérdező! Teljes biztonsággal nem lehet kizárni természetesen a műtét előtt a petefészek daganat, vagy a gyomor petefészek-áttétét, de nem igazán erre gondolnék elsősorban. A műtéti szövettanig csak találgatunk.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. május 14., 06:03; Megválaszolva: 2017. május 17., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: