• Régóta Dagantos betegségem van, mit lehet tenni ellenne ? (ota nevus)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm,Elméletben nagyon ritka betegségem van.Ota nevusnak hívják, sok mindent nem tudnak vele kezdeni, sok műtétem volt már szám szerint (ha jól emlékszem akkor 6-7.) Az első kérdésem az lenne hogy lehet-e ez ellen tenni valamit? A fél éves- 1 éves műtéteket kezdem picit unni, meg azt is hogy nem tudják mi ez.Csak ha növekedik akkor kiveszik,de azt mondták hogy mivel nem tudják mi ez pontosan ezért nem is tudnak vele mit csinálni,ezért marad a szike...őszintén megmondva 23 évesen nem igazán ezzel szeretnék bajlódni hogy most milyen kontroll és milyen gyógyszert szedjek. Ezért fordulok az internethez (és persze önhöz) Hátha valaki itt okosabb mint a kék golyó utcában. (bár fogalmam sincs ki fog válaszolni,de nem sértésnek szántam :) !! A másik kérdés picit más jellegű.Mák kártyám van, utazás és gyógyszer támogatást kapok (utóbbiban nem vagyok biztos),Milyen támogatást kaphatnék még? Mi az ami jár? Köszönöm az esetleges felvilágosítást,és az összes információt !! További szép napot.

        Dr. Tóth Judit válasza a Jóindulatú bőrdaganatok témában

        Kedves kérdező! Az Ota nevuszrol annyit tudok én is amennyi az irodalomban olvasható róla. Saját tapasztalatom nincs, így nem is okoskodnak a kollégák munkájába. A kártyával kapcsolatban nem tudok segíteni .


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. április 14., 00:38; Megválaszolva: 2017. április 15., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: