• Mi lehet ez a karomban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Körülbelül egy éve vettem észre a jobb karomban a könyökömnél a hajlat mellett egy jól mozgatható fájdalmatlan csomót. Ha nyomkodom viszont egy ideig fáj utána. Az eltelt időben a mérete nőtt, a szélessége fél és 1 cm között lehet, a vastagsága érezhetően kevesebb ennél. Egyébként étvágyam van, edzeni is elkezdtem, nem érzem magam gyengének, fáradékonynak. Olvastam viszont, hogy a limfómás esetekre is általában egy ilyen csomóval derül fény, azóta foglalkozom vele jobban. Orvoshoz is elszeretnék majd menni, csak az otthonomtól távol járok egyetemre, az órarendem is szűkös így nem tudom kihez fordulhatnék ezzel. Mi lehet ez a karomban? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Tóth Judit válasza a csomó a kar bőrén témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nem tudok véleményt mondani, sok ártalmatlan dolog okozhatja. Érdemes orvoshoz fordulni és megmutatni.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. április 08., 14:48; Megválaszolva: 2017. április 09., 18:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: