• agydaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem a következő: A feleségemnél kb másfél hónapja agydaganatot diagnosztizáltak, ezt követték különböző vizsgálatok , aztán bipszia , ami rosszindulat rákos daganatot mutatott ki. az ünnepek miatt csak február 2 re kaptunk időpontot a pécsi onkológián de addig a feleségem állapota romlott, nem tudott már járni, ezzel utasították el a sugár kezelést mondván csak járó beteget tudnak kezelni. Tudunk valamit tenni vagy el kell ezt fogadni?

        Dr. Tóth Judit válasza a agydaganat témában

        Sajnos az agy rosszindulatú daganata nagyon agresszív betegség. Mivel a kezelés mellékhatásai miatt csak jó állapotú betegek esetében alkalmazható, sokszor az általános állapot gyengesége miatt nem javasolt kezelni a beteget. Sajnos így levélben erről nem tudok nyilatkozni, de félek, itt is hasonlóról lehet szó.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2017. január 07., 20:24; Megválaszolva: 2017. január 24., 05:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: