• Várható-e javulás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr! Kedves ismerősöm megbízásából mellékelem Édesanyja zárójelentését. Kérem szíves véleményét arról, hogy az idős hölgy állapotában van-e remény javulásra a gyógykezelésektől? Köszönettel, Gabi (A rendszer nem engedi a feltöltést, kérem ha van lehetőség e-mail címre elküldeni az anyagot, szíveskedjen megadni a címet! Köszönöm!)

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a tüdőrák témában

        Átolvasva sajnos a legrosszabbat tudom mondani: Bal felső tüdőlebeny daganata van, mely - többek között - bénulást okozó gerinc-áttétet ad. Mellesleg rendesen vérszegény is a beteg, mint az várható. Semmilyen terápiás bevatakozás nem segítene rajta. Sajnálom! Dr. Nagykálnai Tamás


        Kérdés: 2011. november 29., 14:01; Megválaszolva: 2011. december 01., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: