• Elsődleges agydaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném megkérdezni hogy meg gyógyulhat e valaki egy elsődleges daganatból,amít műtétileg csak részben tudtak el távolítani?és milyen szerekkel lehetséges a gyógyulást támogatni?

        Dr. Veress Dóra válasza a agydaganat témában

        Kedves Kérdező! A választ nagyon sokban befolyásolja az, hogy szövettanilag milyen típusú daganatról van szó. Vannak olyan daganatok, melyek jól reagálnak sugárkezelésre vagy kemoterápiára és olyanok is akadnak, melyeket csak sebészileg lehet megnyugtatóan eltávolítani. Táplálékkiegészítőkkel, immunerősítőkkel ki lehet egészíteni az orvosi kezelést, de olyan szert válasszon, mely rendelkezik orvosi tanúsítvánnyal. A megbízható, illetve az adott tumortípus esetén használható szerekről a kezelőorvosa tud tanácsot adni. Mindenképp kerülje egyszerre több szer szedését, mert ez vitamin-túladagoláshoz, és esetleg a daganat növekedéséhez vezethet.


        Kérdés: 2011. november 26., 14:35; Megválaszolva: 2011. november 28., 23:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó