• Kemoterápia után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Doktor Nő/Úr! Azt szeretném megtudni, hogy közvetlenül a kemoterápia infúzó után milyen állapotba kerül(het) a beteg? (járóbeteg ellátásban fog a párom kezelést kapni, most lesz az első) Szükséges mellé kisérő? Tud utána vezetni? Mennyi ideig tart egy ilyen kezelés (alkalom)? Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Molnár Katalin válasza a kemoterápia témában

        Kedves Kérdező, A leírt kórnév - agydaganat komoly probléma lehet. a vezetés semmiképpen sem javasolt. Fejfájás,émelygés,hányás,hányinger,hajhullás,gyengeség - sok minden lehet a mellékhatás. Persze az első kemoterápia előtt a beleegyező nyilatkozatban szintén le lesz írva,sőt az orvos minden bizonnyal elmondja. Javaslom a kíséretet,fokozott odafigyelést is. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. november 16., 10:19; Megválaszolva: 2011. november 21., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: